Розклад роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00
Пт: 09:00-17:00
Сб,Нд: Вихідні

Знищення пеньків до 25см у діаметрі подрібнювачем Seppi M FC 60 з шириною захоплення 60 см

Автор: DAT Дата: 25.09.2021
Знищення пеньків до 25см у діаметрі подрібнювачем Seppi M FC 60 з шириною захоплення 60 см

Представляємо Вашій увазі результат роботи подрібнювача пеньків з приводом від ВВП Seppi M FC 60 з шириною захоплення 60 см, який агрегатувався з трактором МТЗ 1221, такий подрібнювач застосовують для знищення пеньків діаметром до 25см при заглибленні у землю до 27 см.


В господарстві Черніговської області для подрібнювача FC 60 Seppi M поставлено задачу розчистити садок від пеньків та хащів для посадки нових дерев.


Спеціалисти сервісної служби Дойче Аграртехнік ввели в експлуатацію дану машину, налаштував її належним чином, як результат – подрібнювач з посталенною задачею впорався без будь-яких проблем. Відео за посиланням


Хочеться відмітити, що техніка Seppi М широко застосовується у багатьох сферах і пропонує цілу гаму мульчерів, лісових фрез, подрібнювачів пнів, ротоваторів, бічних косарок, стріловидних косарок-подрібнювачів, мульчерів для збору матеріалу, пристовбурових косарок і пристовбурової обробки дерев.

Для розчищення територій зарослих лісом і дрібноліссям полів, розчищення ЛЕП, нафтопроводів і газопроводів, для очищення територій від пнів, коренів і каменів, для підготовки майданчиків для будівництва, при подрібненні пожнивних залишків кукурудзи, соняшнику, подрібненні лози і гілок після обрізання виноградників/дерев.

Увесь модельний ряд може агрегатуватися з тракторами потужністю від 60 л.з до 500 л.з, екскаваторами від 2х тон до 35 тон, телескопічними навантажувачами, міні-навантажувачами.

Більше інформації у спеціалістів Дойче Аграртехнік.